Talent, beauty en brains: Ontmoet Mélanie Thierry!

Mélanie Thierry

Maak kennis met…Mélanie Thierry! Deze blonde schone steelt zowel op als naast de set de show. Vanaf 3 november is ze te bewonderen als Marie Montpensier in de film La Princesse de Montpesier, van de hand van regisseur Bertrand Tavenier. Reden genoeg dus om haar hier in de spotlights te zetten!

Maar de set is niet de enige plaats waar Thierry zich als een vis in het water voelt. Haar carrière begon op 13-jarige leeftijd op de catwalk en dat ontgaat niemand. Ze wordt nu al in één adem vernoemd met Brigitte Bardot en is aan een heuse veroveringstocht bezig op het gebied van mode, film en beauty…

Ze schitterde al in magazines als Vogue, Citizen K en L’Officiel en mag zich vanaf dit najaar ook het gezicht noemen van het nieuwe parfum van niemand minder dan Yves Saint Laurent, Belle d’Opium. Het modehuis is in de wolken met hun nieuwste aanwinst: “Mélanie straalt een verontrustende schoonheid en vrouwelijkheid uit. Ze lijkt zowel naïef als passioneel, gedetermineerd, gevoelig, sensueel, onzeker en gevaarlijk.” Veelbelovende woorden voor deze 29-jarige beauty!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *