De nieuwe nonchalante nagellaklook

nagellak

Ben jij ook altijd enthousiast om je nagels te voorzien van een nieuw hip kleurtje, maar een pak minder gedreven om de strijd aan te binden met nagellak die afschilfert? Met als resultaat dat je weken aan een stuk met onverzorgde nagels rondloopt? Wel, dan hebben wij goed nieuws!

Je hoeft je niet langer te schamen over deze gewoonte en al zeker niet je handen angstvallig in je zakken te houden, want modeontwerpster Amy Smilovic bombardeerde het afgebrokkelde nagellakfenomeen tot de nieuwste trend!

Ze kwam met het idee op de proppen toen ze bij twee Vogue-redactrices zag dat die hun nagels van een sexy rood kleurtje hadden voorzien, maar dat de nagellak op verschillende plaatsen was afgeschilferd. Ze trok meteen richting het nagelsalon en vroeg om exact dezelfde look: “De look is een statement. We geven hiermee aan, dat we geen tijd hebben om altijd onze nagels te verzorgen en dat een kleurtje, ook al is het afgeschilferd, altijd leuker staat dan helemaal niets.” Geen tijd voor een manicure? Geen nood!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *