Sushi chef skills met de Rice cube sushi maker

sushi chef skills met de Rice cube sushi maker

Begin je al te watertanden bij enkel de gedachte aan sushi? En wil je de lekkernijen graag zelf uit je mouw schudden? In comes de Rice cube sushi maker: hiermee pak je als echte sushi chef uit op elk feestje!

Sushi maken is vaak veel gedoe en een perfecte sushi op tafel toveren is enkel voor echte keukenprins(ess)en weggelegd … Maar dat is verleden tijd dankzij dit Australische kookgadget, want hiermee maak je eenvoudig en snel overheerlijke sushi. Hoe werkt het? De rijst kan je makkelijk in de vorm plaatsen, samen met kleine partjes vis, groenten of andere lekkernijen. Even aandrukken en klaar! In een handomdraai staat er een perfecte sushi kubus voor je neus.

Ook leuk en veilig om samen met je kids een sushi party te houden. Bovendien kan je de Rice cube sushi maker met iedere soort rijst gebruiken en het is ook geschikt voor risotto, polenta en falafel. Ook handig: in een handomdraai is deze handige keukenhulp weer helemaal schoon! Voor €19,5 kan je deze kook must-have strikken op gadgethouse.nl.

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *