Plan je bruiloft met handige apps!

Apps om je bruiloft te plannen

Ben je volop bezig met het plannen van je droombruiloft maar heb je geen idee waar te beginnen? No stress! Plant je gezellig in de zetel met je iPad of iPhone, want er zijn verschillende apps die je heel wat inspiratie geven zodat je creativiteit in overdrive gaat en je zonder problemen je grote dag kan uitstippelen!

Inspiratie nodig voor je trouwjurk? Of nog op zoek naar dé geschikte bestemming voor je huwelijksreis? Met de gratis BRIDES Wedding Genius 2.0 app blader je door honderden jurken, sieraden selecties en huwelijksreis bestemmingen. Het enige obstakel hierbij is dat je dan ook nog een keuze moet maken…

Wat ook handig is om je een beter beeld te vormen van je grote dag, is een kleur inspiratie bord maken. Maar in plaats van uren tijd te verspillen aan knip –en plakwerk, kan je ook gewoon aan de slag met de myPANTONE™ WEDDING Styleboard iPad™ app, waarmee je voor $5 een memorabel stijlbord kan creëren!

Nog meer planning tips, inspiratie, voorbeeld foto’s én exclusieve video’s en gidsen krijg je met de helemaal gratis Knot Wedding Magazine iPad app.

En last but not least hebben we nog Weddinggawker.com, wat de perfecte iPhone app is om massa’s trouw ideeën op te doen! Gratis en voor niets biedt deze fotogalerij je een visuele zoektocht die erg inspirerende tips zal opleveren.

Met deze apps zijn bruidjes in spe alvast een tijdje zoet, dus dompel je onder in de wondere wereld van de bruiloften en laat je creativiteit de vrije loop zodat je grote dag ook onvergetelijk wordt!

Julie Vandormael – StyleFever.ne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *