Kiboots zijn lente en zomer must-have!

Kiboots zijn must-have

Ken jij ze al? De beruchte Kiboots die onze schoenenkast veroveren deze lente en zomer? Ze zijn alvast niet meer weg te denken uit het huidige trendlandschap en vormen de ideale boots om te dragen in een zomers sfeertje!

Bij lente en zomer denken we automatisch aan open schoenen, ballerina’s of pumps, maar vergeet ook de Kiboots niet… Zware laarzen laten we tijdens de zonnige seizoenen liever in de kast staan, maar deze kleurrijke laarsjes zijn helemaal lente en zomer proof! En terwijl de regen in ons Belgenlandje ook tijdens de zomer met bakken uit de lacht kan vallen, houden de Kiboots onze voeten lekker droog, terwijl je toch trendy voor de dag komt.

Wat ze zo speciaal maakt? Het zijn authentieke Marokkaanse laarsjes die met bijzonder veel liefde en door echt vakmensen gemaakt zijn van handgeweven Kelim tapijten en leer van hoge kwaliteit. Elk paar is ook uniek, juist door het gebruik van Kelim’s, wat telkens een andere kleur en structuur oplevert.

Heerlijk nonchalant, kleurrijk, vrolijk en lekker boho wordt elke outfit opgefleurd met deze leuke boots en bovendien zijn ze ook ideaal om deze zomer de festivalterreinen onveilig te maken!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *