Perfect gekookte paaseitjes met Disco PiepEi!

met het Disco PiepEi weet je altijd wanneer je eitjes perfect gekookt zijn

Nog een paar keer slapen en het is weer Pasen! Dat betekent dat we weer met z’n allen paaseitjes mogen gaan rapen, of die nu hardgekookt of van chocolade zijn.

Nu is het zo dat die hardgekookte eieren dikwijls voor heel wat stress zorgen. Wanneer is een ei perfect gekookt? Hoe kan je ervoor zorgen dat de dooier niet die vieze grijs-groene kleur krijgt? Dat laatste is niet het einde van de wereld, maar het oog wil ook wat, uiteraard…

Gooi al die zorgen maar overboord, want het Disco PiepEi komt to the rescue! Deze handige gadget ziet er uit als een knalroze kippenei en is eigenlijk een eierwekker die je samen met je gewone eieren kan koken. Het PiepEi laat je weten wanneer je eieren zacht-, medium- of hardgekookt zijn door voor elke ‘fase’ een ander discoliedje af te spelen.

Als je eitje zachtgekookt is, kan je in de keuken shaken op de melodie van ‘Celebration’. Voor een medium gekookt ei is de tune van ‘That’s the way (I like it)’ voorzien, terwijl een hardgekookt ei ervoor zorgt dat je PiepEi de tonen van ‘Last night a DJ saved my life’ uitstoot.

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Bestel dan je eigen Disco PiepEi op design-3000.de!

Wie liever andere hits door de keuken hoort schallen, hoeft niet op zijn honger te blijven zitten. Op twee21.nl kan je een PiepEi bestellen met een Delfts Blauw-motief dat Hollandse tunes afspeelt. Rock chicks raden we aan een kijkje te nemen op gadgethouse.nl voor de ruigere, zwarte versie van het PiepEi (met klassiekers als ‘Smoke on the water’ en ‘I was made for loving you’).

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *