Nooit te oud voor Barbie!

Verlang je er stiekem nog eens naar om terug te kunnen keren naar je kindertijd toen je naar hartenlust kon spelen met je favoriete Barbiepop? Dan is er goed nieuws, want tegenwoordig ben je nooit te oud voor Barbie dankzij de website Barbiecollector.com, waar je de meest hippe en exclusieve poppen kan bestellen die speciaal voor volwassenen in een leuk kleedje werden gestoken!

Zelfs schoenengod Christian Louboutin werkte mee aan de styling door een latexpakje en mini-schoentjes te ontwerpen voor een de poppen aka dé must-haves voor rasechte fashionista’s. Maar daar blijft het niet bij want royalty-lovers kunnen hun hartje ophalen met de Grace Kelly-pop, toeristen in hart en nieren zullen dan weer gecharmeerd zijn door de poppen die gebaseerd zijn op belangrijke monumenten en ook aan de Hollywoodsterren werd gedacht!

En ook Barbie’s trouwe en perfecte wederhelft Ken is aanwezig, die eveneens bestelbaar is in verschillende outfits. Denk bijvoorbeeld aan een ‘Star Trek’-pak of een Ken in Elvis-stijl…Kies de gewenste categorie en stijl en ga op zoek naar de perfecte pop voor jou. Wie denkt dat deze poppen waarschijnlijk handenvol geld zullen kosten, kunnen we al meteen geruststellen, want de prijzen beginnen aan 7 euro en gaan tot 114 euro, dus je bepaalt zelf hoeveel je uitgeeft aan je Barbiepop. Nostalgie alom!

Surf dus maar snel naar shop.barbiecollector.com en voel je voor eventjes opnieuw een kleine fashionista in spe…

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *