Christian Audigier zette Brussel in vuur en vlam!

[smooth=id:230;]

Christian Audigier aka één van de favoriete ontwerpers en stylisten van de sterren bracht op zaterdag 24 september een bezoekje aan Brussel voor ‘The ED HARDY World Tour’. En dat deed hij op gepaste wijze met een spetterend feestje in de Fiesta Club in het gezelschap van Daniela van ‘Secret Story 3’ en DJ Daddy K.

De Franse modeontwerper wist op korte tijd naam te maken in de modewereld met zijn eigen succesvolle merk. Hij is van alle markten thuis en blinkt uit als ondernemer en topontwerper, waardoor hij al snel modemagnaten Diesel en Levi’s wist te overtuigen van zijn talent en als freelance designer aan de slag kon. Maar hij wilde meer en met zijn eigen label verovert hij stilaan de wereld. Hij wist alvast heel wat Hollywoodsterren voor zich te winnen zoals Madonna, Britney Spears en Kanye West die vol trots zijn collectie dragen!

Hij zette de nachtclub dus serieus op stelten, waar tal van Belgische fans hun dansbenen kwamen strekken om samen met de designer een topavond te beleven, mét champagne! En Audigier is naar eigen zeggen gek op België.  “Waarom ik zo van België hou? Omdat de mensen hier erg sympathiek zijn, de stad is erg mooi, het eten is goed: ik ben verzot op de mosselen, de fritten en de chocolade. Dus Belgen: ik aanbid jullie!”, vertelde hij aan Sud Presse.

En aan de foto’s te zien, schrikt hij er ook niet voor terug om een serieus feestje te bouwen!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *