Nog een sociaal netwerk: Path

Path is het sociale netwerk waar je je leven kan delen met je beste vrienden en familie

Net als je dacht dat je al op meer dan genoeg sociale media actief bent, komen ze weer met iets nieuws aandraven: Path. De beste manier om je leven te delen met je beste vrienden en familie!

Eigenlijk is Path helemaal niet zo nieuw. Het sociale netwerk werd al in november 2010 gelanceerd en heeft intussen al meer dan 2 miljoen gebruikers. Allemaal iPhone– en Android-gebruikers weliswaar, want Path kan alleen als applicatie voor deze toestellen gedownload worden.

Waarom zou je Path gaan gebruiken? Omdat het toch nog net iets anders is dan al die andere sociale media waar je je nu al mee bezig houdt. De makers van de applicatie deden (en doen) hun uiterste best om te verzekeren dat je gegevens alleen gedeeld wordt met de mensen die het dichtst bij je staan. Zo kan je bijvoorbeeld niet meer dan 150 vrienden toevoegen op Path, zodat vage kennissen en verre familieleden je feed niet kunnen overspoelen met overbodige informatie en ook niet op de hoogte zijn van de kleinste details in jouw leven.

Verder kan je ook foto’s nemen en ze bewerken met Instagram-achtige filters, filmpjes maken, muziek en locaties delen en ga zo maar door. Je kan ervoor kiezen om je berichten alleen op Path weer te geven of ze ook op je Facebook of Twitter profiel te plaatsen.

En wat misschien nog het leukste is, is dat Path helemaal niet zoveel van je tijd vergt. Waar je op FourSquare elke keer opnieuw moet laten weten waar je precies uithangt, zal Path je locatie automatisch wijzigen.

Klinkt veelbelovend, toch? Voor meer informatie kan je altijd eens een kijkje nemen op path.com.

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *