‘Mini Ice Grippers’ houden je beide voeten op de grond

‘Mini Ice Grippers’ houden je met beide voeten op de grond

De sneeuw die de voorbije dagen de landschappen prachtig wit kleurt, is mooi om naar te kijken of zorgt voor een prachtig wandeldecor … Mét stevige wandelschoenen weliswaar! Wie met gewoon, lees ietwat fashionable schoeisel, de met sneeuw en ijs bestrooide straten wil bewandelen, kan al eens bedrogen uitkomen en zelfs, oh horror,  een uitschuiver maken … Om dat de voorkomen zijn er de ‘Mini Ice Grippers’ die voor een stevige grip op sneeuw en ijs zorgen!

Nordic Grip kwam met dit knappe gadget op de markt om pijnlijke valpartijen zoveel mogelijk te vermijden. Deze rubberen bandjes met twee noppen aan de onderkant kan je rond elk type schoen binden en zorgen voor een stevige grip op een gladde ondergrond. Bovendien werden ze getest en goedgekeurd in de straten van Oslo, dus onze Vlaamse ondergrond moeten ze zeker aankunnen …

De ‘Mini Ice Grippers’ zijn verkrijgbaar in het blauw, zwart of roze en vormen een perfecte match voor elke schoen. Ja, ook voor die torenhoge stiletto’s. Niets houdt je nog tegen om er ook in barre weersomstandigheden als een echte fashionista bij te lopen. Bye, bye snowboots! En met een prijskaartje van 10,69 euro op de gadgetsite Firebox.com zit je helemaal goed!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *