IAM lanceert ‘Veggie Bags’

Dierenlovers en fervente veggie-aanhangers, opgelet! Want wie nog op zoek is naar een geschikte handtas of portefeuille, kan die zoektocht nu stopzetten… I AM snelt de koeien ter hulp met hun ‘Veggie Bags‘, een waaier van handtassen en portefeuilles vervaardigd uit milieuvriendelijke pvc.

De ‘groene’ reeks handtassen en portefeuilles uit de I AM Veggie-collectie zijn stuk voor stuk gebrandmerkt met het grappige ‘save a cow’-label en binden zo de strijd aan tegen de zware belasting die het milieu vaak te verduren krijgt…

Alle stuks uit de collectie zijn gemaakt uit een nieuwe soort pvc, een duurzame stof met lederlook die langdurig plezier garandeert. Er worden ook azovrije chemicaliën gebruikt voor de kleuringen en alle I AM-tassen worden vervaardigd in fabrieken die het SA8000-certificaat hebben. Dit is een internationale verantwoordingsplichtnorm, gebaseerd op de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, de VN-conventie van de Rechten voor Kinderen en conventies van de Internationale Arbeidsorganisatie ILO.

De ideale collectie dus voor fashionista’s met een groen hart, want wanneer je een stuk uit deze I AM-collectie koopt, mag je er 100% zeker van zijn dat het werd vervaardigd met de meest positieve energie, echte vakkennis en het diepste respect voor onze planeet en voor iedereen op deze aarde!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *