Boost je boezem met de ‘triple bra’

Is Moeder Natuur niet echt vrijgevig geweest wanneer het aankomt op je boezem en wil je graag enkele cupmaten meer, maar zie je het niet zitten om onder het mes te gaan? Geen probleem, want de Britse kledingketen Debenhams komt met de ‘triple boost bra’ to the rescue!

Met deze ‘wonderbra’ met drie verschillende vullingen kan je je boezem vergroten tot maar liefst drie cupmaten extra. Van een push-upeffect gesproken…Grote borsten domineren opnieuw het modelandschap en deze ‘triple boost bra’ belooft dan ook een echte topper te worden.

Wie zich zorgen maakt dat dit voor een ‘fake’ effect zal zorgen, kan op haar twee oren slapen, want volgens Sharon Webb, hoofd van de lingerieafdeling bij Debenhams, is het niet zomaar een beha met extra vullingen of push-upeffect. Ze beloven de perfecte kussencombinatie en stoffen die een natuurlijk resultaat en genoeg steun geven.

Bovendien ben je veel goedkoper af dan wanneer je een bezoekje plant aan de plastisch chirurg want voor 30 euro kan je je eigen exemplaar al bestellen op www.debenhams.com. Zet je boezem dus extra in de verf met deze ‘triple bra’!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *