Handig en leuk: Lego-gadgets!

Lego heeft nu ook handige en leuke gadgets die niet alleen voor kinderen bedoeld zijn

Niets doet ons zo hard terugdenken aan onze kindertijd als Lego. Jammer genoeg is het niet echt sociaal aanvaard als je als volwassene met de blokjes zit te spelen. Tenzij ze in een handige gadget verwerkt zitten, uiteraard…

Zo kan je bijvoorbeeld ongegeneerd rondlopen met de Lego Digital Camera! Dit hebbeding ontstond uit de samenwerking tussen Lego en Blue Digital. Het toestel heeft 3 megapixels en een 1,5” LCD-scherm. Not bad. Not bad, indeed.

Zeggen bewegende beelden je meer dan foto’s?  Dan is de Lego & Blue Digital Video Camera een aanrader. Met zijn 4x digitale zoom, uitbreidbaar geheugen, bijgeleverd statief en macro-lens is hij veel meer dan je ooit van Lego-speeltjes had durven verwachten.

Heb je eerder nood aan een nieuwe mp3-speler, dan helpen Lego en Blue Digital je ook uit de brand met Lego MP3 Speler. De speler heeft een intern geheugen van 2GB en een batterij die het ongeveer 8 uur trekt. Geen wereldrecords dus, maar behoorlijk veel voor een Lego-blokje.

Als je niet in stilte van je muziek wil genieten, maar wil dat iedereen kan meeluisteren, ga je best voor de Lego Boombox. Ook hier moet Blue Digital eervol vermeld worden. Met dit toestel kan je zowel CD’s afspelen als naar de radio luisteren. Je kan hem aansluiten op netstroom of er batterijen in steken en ermee over straat lopen. 1 woord: swag!

Waar je ook radio op kan luisteren, is de Lego & Blue Digital Alarm Clock. Die heeft alles wat je van een wekkerradio verwacht: radio, een buzzer en –zeer belangrijk- een snooze-knop. Bovendien kan je hem Lego-gewijs bovenop je Lego Boombox zetten.

Ten slotte is er nog de Alcatel Lego Phone. Dit toestel is voorlopig nog niet op de markt, maar zal niet al te lang meer op zich laten wachten. Zoals dat met Lego altijd het geval is, kan je op deze telefoon ook bouwen en alle losse onderdelen vervangen door andere ‘blokjes’. En dat is niet het enige wat je met de Lego Phone kan. De GSM wordt voorzien van GPRS-ondersteuning en een 1,3 megapixel camera.

Als dat niet genoeg redenen zijn om Lego weer in je leven te verwelkomen, weten wij het ook niet! Al deze gadgets en vele anderen vind je terug op brickshop.nl.

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *