Cocktails & Cupcakes: Grote ambities, torenhoge stiletto’s

Cocktails & Cupcakes: Grote ambities, torenhoge stiletto's

Fashionista’s, noteer alvast woensdag 14 november in je agenda, want dan organiseert Stylefever de allereerste Cocktails & Cupcakes! Heb je torenhoge stiletto’s in je kast staan? Check. En beschik je over grote ambities? Dubbel check! Dan kom je tijdens dit fashionable event voor ‘women only’ zeker aan je trekken met enkele interessante lezingen en een heerlijk aanbod food & drinks.

Cocktails & Cupcakes is een event voor dames met stijl en ambitie. Wat staat er op het menu? Cupcakes en cocktails uiteraard, maar ook handige tips & tricks om stijlvol en  businessproof op de werkvloer te verschijnen en hoe je als vrouw het best met mannen communiceert binnen een professionele context.

Tijdens de Global Entrepreneurship Week (van 12/11 tot 18/11) te Leuven, willen we met deze allereerste editie van Cocktails & Cupcakes enkel dames een ‘avondje uit’ bieden… Geniet van een gezellig avondje onder vrouwen met uiteenzettingen van onder meer Inge Geerdens (CV Warehouse), Stijn De Winter (Adforce) en Ans Pauwels.

Place to be? Het Hogeheuvelinstituut in de Naamsestraat in Leuven. De plaatsen zijn beperkt dus zorg dat je erbij bent op dit niet te missen event en schrijf je snel in via dit Facebook event. Bovendien is de inkom helemaal gratis!

Programma:

18u – 18u30: Ontvangst met cocktails & cupcakes
18u30 – 19u: Inge Geerdens met een TED-presentatie over haar ervaringen als vrouwelijke onderneemster.
19u – 19u30: Stijn De Winter over vrouwelijke vs. mannelijke communicatie op het werk.
19u30 – 20u: Ans Pauwels met tips & tricks voor de perfecte outfits voor op de werkvloer.
20u – 21u: Tijd voor vragen, netwerken en roddels uiteraard met wat cocktails en cupcakes erbij!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *