Benetton steekt je troetel in fashionable truitje

Benetton steekt je troetel in fashionable truitje

Heb je thuis een trouwe viervoeter rondlopen met een al even hoog fashionista gehalte als jijzelf? Dan is er goed nieuws, want kledingmerk United Colors of Benetton zorgt er dit najaar voor dat je liefste troetel er ultra-fashionable kan bijlopen én beschermd blijft tegen de vrieskou die stilaan de kop opsteekt …

Benetton lanceert namelijk een beperkte kledinglijn voor honden! Hierin spotten we twee knappe truitjes voor je modieuze harige vriend. Het eerste exemplaar is ideaal voor wildebrassen en bestaat uit katoen dat makkelijk te wassen is. Het tweede is er eentje van wol voor de koukleumen onder de trouwe viervoeters. Kleine tot middelgrote honden passen perfect in deze leuke truitjes.

Bovendien krijg je nog de keuze uit vijf verschillende kleuren gaande van oranje, roze, elektrisch blauw, groen tot grijs. Wil jij je liefste troetel in een fashionable truitje steken? Plan dan snel een shoppingtripje met je hond daar de dichtstbijzijnde Benettonwinkel. Vanaf 19,95 euro steelt ook jouw troetel dit najaar de show!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *