Beste apps voor op je Apple smartwatch

De Apple Watch is al een aantal jaren aan het rondscheuren en de lijst van beschikbare apps wordt telkens groter. Natuurlijk zijn niet alle apps geweldig, nuttig of zelfs geschikt voor de Apple Watch, maar er zijn er een paar die gewoonweg fantastisch zijn.

Dit zijn de beste Apple Watch apps die we zijn tegengekomen – de apps die op de display van de smartwatch staan ​​en de informatie leveren die je nodig hebt zonder dat je je iPhone er bij hoeft te pakken.

Citymapper

De manier waarop Citymapper zijn Apple Watch-app gebruikt, is om je met een druk op een paar knoppen snel de status van het nabijgelegen openbaar vervoer te laten zien. U krijgt ook een routebeschrijving naar uw werkadres of eventuele opgeslagen adressen die u vooraf hebt ingesteld met uw iPhone met beschikbaar openbaar vervoer vanaf uw locatie. Deze app werkt snel en eenvoudig; volgens ons zeker een aanrader!

Valuta

Valuta is een handige kleine app voor mensen die reizen en die snel valuta willen omrekenen. Australische dollars, Britse ponden, Canadese dollars, Chinese yuan, euro, Japanse yen en Amerikaanse dollars zijn de beschikbare valuta. Typ een bedrag in een van deze op je pols en het zal het direct naar alle anderen omzetten.

iTranslate

Een andere voor degenen die reizen, of zelfs voor degenen die gewoon op vakantie gaan. De iTranslate-app vertaalt uitgesproken woorden, wanneer de microfoon onderaan wordt ingedrukt, in de taal die u vraagt. Er zijn verschillende talen beschikbaar en de vertalingen zijn vrij nauwkeurig vanuit onze ervaring. Je kunt er een biertje bestellen of op zijn minst achter komen waar het toilet is.

Evernote

Met de Apple Watch-app van Evernote kun je spraakmemo’s opnemen op je Apple Watch, die vervolgens in tekst worden vertaald en met je Evernote-account worden gesynchroniseerd zodat je geen goede ideeën vergeet die je overdag verzint. U kunt ook uw vorige notities bekijken, maar u kunt ze niet bewerken. Deze app is puur voor het invoeren van notities in plaats van het bewerken van deze.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *