Zalando.be: Online shopwalhalla

Als fervente online shopper ben je hoogstwaarschijnlijk al wel eens terecht gekomen op Zalando.nl, maar nadat je je favoriete items in je winkelbag had verzameld en in de aanslag met je kredietkaart klaar was om te betalen, bleek dat ze niet naar België verzonden… Tot nu!

Ontdek Zalando.be! Hier kan je als rasechte fashionista je hartje ophalen met een uitgebreid assortiment dat bestaat uit meer dan 100.000 producten gaande van schoenen en kleding naar exclusieve accessoires, beautyproducten en sportartikelen.

Keuze genoeg dus met meer dan 1.000 merken waardoor Zalando meteen het grootste online aanbod heeft op het gebied van fashion in België. En in de komende maanden wordt dat aanbod nog verder uitgebreid met eigentijdse Belgische merken. Zeker in het oog houden dus!

Bovendien wordt je tijdens je online shoppingtrip verwend met een uitstekende service, bestaande uit gratis bezorging, 30 dagen retourrecht en een gratis service hotline én zijn er regelmatig sales te scoren… Neem dus maar snel een kijkje op Zalando.be en shoppen maar, want momenteel krijg je 5 euro korting op je bestelling!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *