Couturegevoel op je huid

Marie Jo L’Aventure wist opnieuw een topdesigner te strikken voor hun capsulecollectie…Niemand minder dan Veronique Branquinho werd gevraagd om een collectie te creëren die deel uitmaakt van de wintercollectie 2011/12! Veronique Branquinho for Marie Jo L’Aventure neemt je terug in de tijd naar de jaren vijftig met doorkijkjurkjes van tule, grosgain en plissés, hoge tailleslips of ‘demi-corps’ beha’s.

Het resultaat van deze geslaagde samenwerking is een geraffineerde lijn die duidelijk de handtekening van deze topontwerpster draagt en pure luxe uitstraalt met topmaterialen die luxe met comfort verzoenen. Zo werden er speciale schouderbandjes ontworpen met huidvriendelijk materiaal met dezelfde look als grosgain en werd de look en feel van satijnzijde geëvenaard met een microvezel die eruitziet als een satin duchesse.

Mysterieus smaragdgroen en tijdloos onyx zwart vormen de topkleuren van de collectie, twee edelstenen die een waar couturegevoel op je huid oproepen. We spotten verschillende modellen in de lijn zoals een balconnet met een demi-corps, een serre-taille, een body, een hoge tailleslip, een balconnet, een moussebeha, een rio, een string en een heupslipje.

De gehele collectie ademt pure sensualiteit, vrouwelijkheid en nostalgie uit. Je voelt je zonder twijfel op en top vrouw in deze prachtige lingerie!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *