Uterqüe verwent aanstaande bruidjes!

Elke aanstaande bruid kan er over meespreken: de zoektocht naar dé perfecte bruidsschoenen is even belangrijk als die van de droomjurk zelf. Bovendien moeten die twee ook nog bij elkaar passen en daar knelt het schoentje soms, letterlijk dus…

Het Spaanse accessoiremerk Uterqüe zorgt ervoor dat die stress al wegvalt bij de voorbereidingen van dé perfecte dag met hun collectie op maat gemaakte bruidsmuiltjes. Bruidjes in spe hebben er de keuze tussen peep toe pumps, sandalen met hieltjes of platte sandalen. Maar daar blijft het niet bij, want met de unieke Wedding Collection kun je de schoenen volledig customizen en aanpassen aan je bruidsjurk!

Bloemen, strikjes, Swarovski kristallen of kralen, in de catalogus heb je alles ter beschikking om je droomschoen samen te stellen. Het gekozen muiltje kan geleverd worden in de kleuren parelwit, nude, ivoor, crème satijn, off-white en nude nappa. Ook matgoud en champagne zitten in het kleurengamma. Keuze te over dus!

De bruidsschoenen worden op bestelling gemaakt en nadat je hét perfecte paar hebt samengesteld, wordt er een gepersonaliseerd kaartje met alle nodige informatie opgestuurd. Voor een budget van €140 tot €295 euro kun je al in je perfecte droomschoenen naar het altaar wandelen!

Op bestelling te verkrijgen bij
Uterqüe Brussel, Gulden Vlieslaan 47a.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *