Was je haar eens met een …steen!

We kennen het allemaal wel, de shampooflessen die zich blijven opstapelen in de badkamer. Het geeft een rommelige indruk en het is ook niet bepaald goed voor het milieu. Beautyproducent Lush kwam daarom met een erg originele oplossing aanzetten: de solid shampoo bar aka shampoo in steenvorm!

De shampoo bar is een erg stevig stukje zeep dat je gewoon over je haar moet masseren. De ‘bar’ of steen geeft dan net genoeg product vrij om je haar een grondige wasbeurt te geven. Gewoon doormasseren en uitspoelen en klaar is kees!

Zo bespaar je heel wat ruimte en bovendien zijn ze ook nog zeer zuinig in gebruik. Je kan kiezen uit 10 verschillende geurtjes en uitvoeringen, dus elke coupe komt hiermee aan zijn trekken! Er is zelfs een conditioner in bar-vorm verkrijgbaar.

Leuk extraatje, met een solid shampoo bar kom je toe voor maar liefst 80 wasbeurten. Je telt er ongeveer €8.45 voor neer en ze zijn te verkrijgen in de Lush-vestigingen in onder ander Antwerpen, Brussel, Luik… of op www.lush.eu/nl/.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *