‘Swappen’ in de disco

Kleren ruilen en ondertussen een feestje bouwen, klinkt dat als muziek in de oren? Schuim dan in de week van 23 tot 28 mei de hotste clubs af die hun deuren openzetten voor de zogenaamde ‘Swapping Parties’, waar vrouwen al dansend hun miskopen kunnen ruilen!

Swappen, switchen of simpelweg ruilen bestaat al langer en is een ideale gelegenheid om zonder een cent uit te geven een nieuwe garderobe samen te stellen en in één klap van je miskopen af te geraken. Heel wat vrouwen zijn helemaal weg van deze trend en de grote Belgische clubs, zoals Versuz, Culture Club en Café d’Anvers zagen een gat in de markt door hun deuren open te stellen voor deze hordes swappende vrouwen!

En het blijft niet alleen bij kleren ruilen. Volgens organisator Jens Verdonck hebben de swapping parties een hoog Sex and the City-gehalte en ga je met een volledige beauty-en fashion make-over naar huis aangezien er ook kappers, make-upartiesten, stylistes en manicures worden ingeroepen om de vrouwen een onvergetelijke verwenavond te bezorgen.

Gewonnen voor het idee? Dit is wat je moet doen: duik in je kleerkast en verzamel een aantal miskopen. Bij het binnenkomen in de club naar je keuze worden je items gekeurd door professionele stylisten, die per kledingstuk één tot vier ‘Swap Dots’ uitdelen. Alles wordt netjes op kledingrekken gehangen en dan mag  je op zoek naar stukken die je leuk vindt, waar je een ‘wanted’ kaartje op hangt. Na het passen is het ‘swapping time’! Als je de enige kandidaat bent voor een stuk, mag je het meteen meenemen, anders ontstaat er een heuse veiling waarbij alleen geboden kan worden met de Swap Dots.

Ideaal voor een leuk en origineel avondje uit  met je vriendinnen. Tickets zijn te bestellen via www.swapping.be en kosten 10 euro in voorverkoop.Wij geven je hier alvast de datums en places to be, dus haal die agenda’s maar boven!

23 mei: Versuz, Hasselt/ 24 mei Entrenous, Brugge/ 25 mei, Culture Club, Gent/ 26 mei, 3 Hoog Witte Villa, Leuven/ 27 mei, Havana Club, Brussel/ 28 mei, Café d’Anvers, Antwerpen

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *