De perfecte bikini volgens Liz Hurley

[smooth=id:221;]

Als actrice wist ze al heel wat harten te veroveren, maar ook de ontwerpskills van Elizabeth Hurley vallen in de smaak! De Engelse schone is dan ook het brein achter Elizabeth Hurley Beach, haar eigenste badpakkenlabel. Een tripje naar Engeland is niet nodig, want op 18 april opende Liz herself de deuren van haar tijdelijke winkel in Maasmechelen Village. Eenmaal binnen krijg je een instant zomerboost met de vrolijke snoepkleurtjes die samen met animal prints haar collectie domineren.

Tijdelijk? Inderdaad, de winkel blijft maar vijf maanden open, zolang de zomer zegeviert in België! Lang genoeg volgens Hurley, want hier in Europa kopen de vrouwen alleen een bikini in de zomer. In Amerika kopen de mensen hun strandkledij dan weer vooral in oktober en november omdat ze nieuwe spullen willen om de zomer tegemoet te gaan.

Als fervente shopper is Liz een absolute fan van outletwinkels en outlet villages. Bij haar thuis in Engeland, heeft ze er eentje om de hoek binnen hand –en shopbereik, waar ze ook al drie jaar tijdens de zomer een pop-upwinkel heeft. Maar vooral Maasmechelen Village heeft haar hart gestolen. Het is er volgens de actrice veilig, je moet niet ergens op een drukke straat parkeren en je vindt er prachtige spullen.

Wat is het geheim van de perfecte bikini? Volgens Elizabeth moeten vrouwen vooral kunnen mixen, aangezien niet iedereen vanboven en vanonder dezelfde maat heeft. Ook stijlen moeten gemixt kunnen worden, in haar winkel mag je dus eender welk bovenstuk combineren met eender welk broekje.

Daarnaast is het volgens de bekende fashionista belangrijk om iets te vinden dat je bij je bikini kan dragen, zoals een sarong. Op het strand voelen vrouwen zich vaak onzeker en dan is een sarong ideaal om bepaalde delen van je lichaam te bedekken om zo zelfverzekerd over het strand te kunnen paraderen! Al is Liz pro vrouwelijke rondingen want “men like curves!”

Mooie strandkledij is volgens de actrice een absolute must voor vrouwen om zich op hun gemak te voelen en te stralen op het strand. Wat ook helpt is een kleurtje, dus haal alvast die zelfbruiner boven, voor je je witte lijf blootstelt aan je mede strandgenoten. Als laatste vakantietip geeft Hurley nog prijs dat je best op voorhand je garderobe samenstelt, zodat je zonder outfit-stress van je vakantie kan genieten.

Hurley deed ook haar ultieme stijltips voor de zomer uit de doeken. Het belangrijkste volgens haar is dat alles er ‘gemakkelijk’ uitziet, wat niet wegneemt dat je er thuis veel werk en voorbereidingswerk in mag steken om je klaar te maken, maar alles mag er los, vloeiend en vlot uitzien. Geen ingesnoerde toestanden dus en daar kunnen we alleen maar blij om zijn! Wij geven je hier alvast een sneak peak van haar collectie.

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *