Strakke billen met de ‘Great Bum Jeans’

Vergeet slopende workoutoefeningen in de fitness of pijnlijke operaties om je billen strak te krijgen, want het kan ook allemaal een pak simpeler…mét de juiste jeansbroek. Meet de ‘Great Bum Jeans’!

Na Liu Jo wil ook Asda bewijzen dat ze elke vrouw de perfecte billen kan geven door ze simpelweg de juiste broek te laten dragen met een wonderbaarlijk billiftend effect. Waar schuilt het geheim? In het stikwerk, want de 2 stiklagen, die van de zijkant tot de achterzakken van de broek lopen, zijn verschillend afgewerkt en hebben een verschillende helling.

Doordat het bovenste stiksel scherper is afgewerkt dan de onderste, trekt de jeansstof rond de dijen in, waardoor er een push-effect ontstaat dat je billen omhoog duwt, waardoor iedereen kan pronken met ‘een schoon poepke’! En met iedereen, richten ze zich op zowel jong als jong, want de ‘Great Bum Jeans’ kan gedragen worden door alle leeftijden.

In Amerika is de donkerblauwe versie al verkrijgbaar voor amper 18 dollar, maar we moeten nog even geduld uitoefenen voor we weten of ook wij, en onze billen, binnenkort kunnen genieten van deze wonderjeans…

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *