Meet tweed als toptrend!

Tweed is niet zo een voor de hand liggende trend en wordt soms afgedaan als ‘te klassiek’ maar niets is minder waar deze herfst want het stofje is superhot dit seizoen, dus meet tweed!

Menig celebs werden al in deze stof gespot en nu maakt het ook bij ons zijn intrede. Je kan er niet meer naast kijken op de catwalks van de hotste designers en ook de winkelketens volgen gewillig deze trend van de ruwe, onafgewerkte stof met zachte en flexibele structuur. Door de samenwerking van verschillende garen, ontstaan er leuke en interessante kleureffecten die niet in je kleerkast mag ontbreken!

De stof geeft een dure en stijlvolle touch aan je outfit, die meteen kwaliteitsvol oogt dus laat je verleiden en geef je over aan tweed. Bovendien zijn er mogelijkheden genoeg om deze stof te dragen. Zo kan je bijvoorbeeld zonder problemen een tweed-jasje combineren met een skinny jeans, voor een casual maar toch glamoureuze look.

Of ga ‘all the way’ en ga voor een complete tweed-outfit met vest en rokje in dezelfde stof. Wie er toch nog niet helemaal klaar voor is, kan ingetogen beginnen aan de hand van accessoires in de vorm van een handtas of handschoenen.

Gewonnen voor deze trend? Experimenteer er dan maar op los en stel je eigen tweed-outfit samen!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *