Steve Madden trakteert op tweede schoenenparadijs

Nadat Steve Madden in april Antwerpen trakteerde op een schoenenparadijs, is nu Gent aan de beurt! De vestiging in Antwerpen kent een groot succes en vormt een vaste stop op het shoppingparcours van menig fashionista. Maar ook naar de online shop vinden vele shoe-addicts de weg, tijd dus voor een tweede vestiging.

Voor zijn tweede winkel in onze Belgenlandje, liet de schoenengod zijn oog vallen op de Gentse Veldstraat en vanaf 27 augustus opent ook daar een schoenenwalhalla de deuren. Net als in Antwerpen, kun je hier terecht voor alles wat je voeten zich maar kunnen wensen! Van killerheels over plateauzolen tot ‘comfy’ laarzen of luchtige sandalen. Maar ook mannen komen hier aan hun trekken met de verschillende sneakers en stoere boots. Naast schoenen kun je je ook volledig laten gaan met tal van accessoires als juwelen, zonnebrillen en handtassen.

Shoppen in een winkel van Steve Madden vormt een heuse belevenis met een origineel interieur dat bestaat uit een mix van materialen en aantrekkelijke kleuren. Bovendien houdt de ontwerper van muziek en ook dat zal niet ontbreken in zijn winkel in Gent. Zo komt er een podium te staan waarop nieuw talent zich mag op uitleven. Kortom, het ideale excuus om tegen het einde van de zomer een weekendje weg te plannen naar Gent!

STEVE MADDEN Gent, vanaf 27 augustus 2011
Veldstraat
9000 Gent
Online shoppen op www.stevemadden.be

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *