Sterren spotten op ‘Versace for H&M’

[smooth=id:231;]

Bijna 500 speciaal uitgenodigde gasten betraden de wondere wereld van Versace, zodra ze een voet op de rode loper zetten om de lancering te vieren van de ‘Versace for H&M’ collectie in New York.

Donatella Versace werd vergezeld door Jessica Alba, Blake Lively, Alexander Wang, Linda Evangelista, Emma Roberts, Uma Thurman, Chace Crawford en vele anderen, die een glimp kwamen opvangen van de speciale collectie.

In een speciaal ontworpen locatie op de Hudson River, die was ingericht in ware Versace stijl, werd Versace’s collectie voor H&M getoond op de catwalk, naast enkele speciale iconische stukken die enkel voor deze exclusieve show ontworpen werden.

De gouden catwalk vormde de perfecte omgeving om een preview te geven van de collectie, die vanaf 17 november in 300 winkels wereldwijd en online te koop zal zijn en de show werd gevolgd door een knallende after party met exclusieve optredens van special guests Prince en Nicki Minaj om het exclusieve plaatje compleet te maken!

“Het was de perfecte avond, zo glamoureus en speciaal. Ik vond het geweldig om de lancering van ‘Versace for H&M’ hier in New York te vieren, een iconische stad om deze iconische collectie te tonen. Nu kan ik niet wachten tot het eindelijk de winkels zal bereiken en overal ter wereld bereikbaar zal zijn”, zei Donatella in een verklaring.

En ook ‘Gossip Girl’ Blake Lively was vol lof: ““Ik ben zo een grote fan van Versace. De passingen voor een vrouwelijk lichaam zijn ongelooflijk. Ik ben ook een grote fan van H&M. Om Versace bij H&M te hebben is echt top.”

Vang een glimp op van het met sterren overgoten event via onze foto’s!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *