Lien Degol in make-over modus

Heb je van stijl geen kaas gegeten, heeft je kleerkast veel weg van een ongeorganiseerde rommelmarkt en zou je graag wat stijltips & tricks meepikken, dan kan je vanaf vandaag op woensdag afstemmen op Vitaya, want daar helpt Lien Degol modeleken uit de nood met haar nieuwe programma, ‘In stijl met Lien’!

De bekende styliste gaat stijlgoeroes Trinny en Susannah achterna en ze mag haar eigen onberispelijke talent voor mode en stijl bovenhalen om slecht gekleed Vlaanderen onder handen te nemen en letterlijk in een nieuw kleedje te steken en dat doet ze met de nodige humor die we van haar gewoon zijn.

Ze duikt in de garderobes van slecht geklede Vlaamse mannen en vrouwen en haalt allerlei modemissers tevoorschijn die bij de deelnemers het schaamrood op de wangen veroorzaken… Van fleece truien gaan haar haren spontaan recht overeind staan: om ermee in de tuin te werken, OK, maar het is maar niets om ermee over straat te lopen en daar zijn wij het volledig met haar eens!

Degol geeft haar modeleken een heuse make-over, maar blijft realistisch: “Ik ga geen dierenarts op stiletto’s zetten. Ik kan een dierenarts perfect in een mooi kleedje steken, op hoge hakken zetten en laten schminken, en dan zal het resultaat er ook zijn. Maar kan die vrouw in die kleren dan gaan werken? Ik geef die vrouw liever een look die elke dag meegaat.”

En heeft ze misschien al enkele handige tips in petto die ze wil prijsgeven als voorsmaakje? “Als vrouwen in de spiegel kijken, zijn ze meestal verblind door het negatieve. Ik weet meestal meteen wat de probleemzone van een vrouw is, want daar kijkt ze in de spiegel altijd eerst naar. Vrouwen kijken naar hun buik, naar hun heupen, … Ze delen zichzelf op in kleine stukjes, dat moet je niet doen”, aldus Lien. Dus dames, focus je op je goede punten en zet die extra in de verf!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *