SOS regengarderobe!

Onze kleerkast kreeg een zomer make-over zodra de zon aan de hemel verscheen en we begonnen ons massaal in korte en luchtige rokjes, jurkjes en shorts te hullen. Maar wat als de hittegolven plaatsmaken voor regenbuien? Hoog tijd voor een SOS regengarderobe!

Dramatisch regenweer is nog geen reden om al je zomerse spullen op te bergen, juist combineren met regenbestendige items is de boodschap! Wat heb je nodig om waterproof voor de dag te komen? Watch and learn…

Zorg dat je in het bezit bent van een parka of een trenchcoat. Het liefst in een fel en opvallend kleurtje zodat je toch wat kleur en fun brengt in de druilerige, grijze dagen. Bovendien kun je ze met zowat alles combineren en een chique trenchcoat zorgt voor een instant diva touch!

Ruil je peeptoe pumps en ballerina’s in voor hippe boots en regenlaarzen. Ze kunnen perfect onder jurkjes en short en ook bij iets kouder weer staan ze ideaal met leggings of een smalle jeans. Kies opnieuw een hippe kleur of leuk patroon en breng de zomer tot leven in je outfit! Nog een optie zijn pumps en ballerina’s die wel wat regen kunnen verdragen zoals rubberen of lakschoenen.

Een paraplu is een must-have accessoire en tegenwoordig vindt je ze in allerlei leuke en trendy modellen!

Denk ook nog aan waterproof make-up om er niet als een verdronken pandabeer bij te lopen en bindt je lokken samen om een ‘bad hair day’ dankzij kroezelhaar te voorkomen.

Met deze handige tips trotseer je als een echte glamdiva de regendagen!

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *