How-to: Sexy paardenstaart

Een paardenstaart is zowat het gemakkelijkste kapsel bij lange lokken. Gewoon samenbinden en klaar! Maar het kan een stuk sexier met enkele handige tips. Dus pimp deze klassieker en pronk als een glamdiva met een super sexy paardenstaart!

De rommelige hoge staart is een leuk alternatief. Het hoeft niet altijd perfect te zijn om mooi te zijn, een beetje nonchalance in je kapsel zorgt voor een instant sexy touch! Ga met je hoofd voorover hangen en kam je haar van onder naar boven samen, nog wat touperen en je bent ‘ready to go’.

De strakke hoge staart is ook een topper en zorgt voor een meer ‘classy’ look. Kam je haren strak naar achteren, maar laat eventueel wat losse haren rond je gezicht hangen voor een sexy effect.

Met accessoires kan je ook heel gemakkelijk een portie glam in je coupe brengen. Kies voor bling-bling spelden die het glamourniveau naar omhoog brengen!

Een nonchalante middenscheiding zorgt voor een schattig en sexy effect bij een lage staart. Maak de scheiding niet perfect, maar laat je haar los vallen, voor je het naar achteren trekt.

Een schuine staart aan een kant in je nek valt bij veel mannen in de smaak! Jeugdig maar toch sexy. Maak het ook weer niet de strak.

Een strakke lage staart kun je ook een stijlvolle touch geven door een lokje rond je elastiekje te binden dat je dan onderaan vastzet met een speldje.

Kies je favoriet en ga aan de slag!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *