SOS pijnlijke voeten

Met de feestdagen die eraan komen, kijken we nu al reikhalzend uit naar de meest trendy killerheels die we ons gaan aanschaffen om de show te stelen op de hotste feestjes! Al zijn we ons tegelijkertijd nu al bewust van het pijnlijke gevolg van deze knappe hakken…

Naarmate de tijd verstrijkt en we ons al aan enkele danspasjes gewaagd hebben, volgen onherroepelijk de pijnlijke voeten. Daarom roepen we de hulp in van 2Shoes2C, die met noodschoenen in de vorm van hippe ballerina’s op de proppen komen!

Wanneer de naaldhakken de overhand nemen en je je gewonnen moet geven, kan je zonder problemen deze leuke en zalig platte ballerina’s aantrekken zonder aan glamour te moeten indienen, want ze zien er ultra-trendy uit. Met hun antislip zool kan je zonder problemen over de dansvloer zweven en bovendien zijn ze oprolbaar en passen ze perfect in je handtas!

Voor amper negen euro zijn je voeten gered en je hebt de keuze uit roze, zilver en zwart, kies dus het kleurtje dat het beste past bij je ultieme feestjurk. Bemachtig snel je eigen paar op royalballerinas.com.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *