Madonna ontwerpt volwassen collectie

Madonna en haar dochter Lourdes wisten vorig jaar heel wat succes te oogsten met hun kledinglijn voor jongeren ‘Material Girl’, maar Madonna is klaar om de wereld van de volwassenen te betreden op modevlak en daarom komt ze nu met een tweede lijn, ‘Truth or Dare by Madonna’.

De Queen of Pop kreeg met ‘Material Girl’ de smaak te pakken in modeland en ze besloot haar creatieve skills wat verder uit de diepen. Ze klopte net als bij haar eerste lijn aan bij de Iconix Brand Group voor een tweede geslaagde samenwerking. Voorlopig spotten we alleen een parfum, accessoires, schoenen, handtassen en ondergoed in de lijn. Een kledingcollectie laat dus nog even op zich wachten.

Omdat de lijn absoluut de Madonna sfeer en essentie uitademt werd de zangeres herself het gezicht ervan. En ook achter de naam ‘Truth or Dare’ schuilt een betekenis, want het was de oorspronkelijke naam van haar controversiële documentaire ‘In Bed With Madonna’.

Madge is alvast in de wolken met haar nieuwe project. Zo vertelde ze aan Women’s Wear Daily: ”Ik werd de afgelopen jaren al ontelbaar keer benaderd om mijn eigen label te creëeren. De timing is juist en ik heb een goede partner gevonden in Iconix, die kan helpen om mijn visie te vertalen naar de realiteit.”

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *