Slanker met de Slim-Tech Legging

Slanker met de Slim-Tech Legging

Na de feestdagen volgt het pijnlijke verdict van de extra feestkilo’s door het vele lekkere eten … Tijd dus om massaal aan het sporten te gaan en de strijd tegen die vervelende feestkilo’s aan te binden. Geen sportfan? Geen probleem dankzij de Slim-Tech Legging van ELLE Sport! Deze dieetlegging rekent af met overtollig feestgewicht.

To good to be true? Deze magische broek belooft je vetverbranding te versnellen, je buik en billen te verstrakken, spiervermoeidheid te verminderen, cellulitis plat te strijken én je huid te hydrateren! Geen uren zweten in de sportzaal dus, al moet je volgens het bedrijf achter de magische dieetbroek de legging wel 8 uur per dag gedurende zes dagen dragen. Zondag geldt als rustdag en daarna moet je het ritueel herhalen. Fashionable? Dat niet, maar wie mooi wil zijn …

Het geheim van de Slim-Tech Legging? De vezels van deze wonderlegging zijn voorzien van microcapsules gevuld met copaiba, een stof die je lichaam strakker maakt en hydrateert. Daarnaast bevat de legging red algae, een stimulator voor vetverbranding en sophora japonica, wat je huid glad maakt. Van zodra je wandelt met de legging komen deze stoffen terecht op je huid en kan het proces beginnen. Let wel, na 30 keer wassen zijn je overtollige kilo’s hopelijk verleden tijd of is het tijd om een nieuw exemplaar aan te schaffen!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *