Romeo Beckham ontwerpt zonnebrillen voor kids

Romeo Beckham

Het ziet ernaar uit dat Romeo Beckham, de middelste telg van David en Victoria Beckham, nu al in mama’s voetsporen zal treden! De achtjarige Beckham-spruit ondertekende een contract om zijn eigenste lijn kinderzonnebrillen te ontwerpen. Na lang zagen bij mama en papa kreeg hij zijn zin en zet hij zijn eerste stappen als modeontwerper.

Er wordt verwacht dat de kleine Romeo met zijn goede connecties de hulp zal inroepen van zijn jonge celebvriendjes, zoals Tom Cruise’s dochtertje Suri, Leni, het zesjarige dochtertje van supermodel Heidi Klum en de kids van TV chef Gordon Ramsay, om model te staan voor zijn hippe brillen.

David en Victoria blinken alvast van trots en zijn in de wolken met Romeo’s ondernemingsgeest en ambitie. Het zou ook wel eens kunnen dat de modebewuste bengel een gat in de markt heeft gevonden met zijn designer zonnebrillen voor kids die ook 100% UV bestendig én trendy zijn... De brillen worden speciaal voor kinderen gemaakt en zullen een hip RB motief krijgen op de arm van elke bril.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *