Lancering ‘Material Girl’ in New York

Madonna, Lourdes en Taylor Momsen

Het is zover, de langverwachte kledinglijn van Madonna en dochterlief Lourdes werd afgelopen woensdag eindelijk gelanceerd bij Macy’s in New York! Vol trots flaneerden moeder en dochter over de roze loper van Macy’s om Material Girl te lanceren. Ook Taylor Momsen, die het gezicht vormt van de kledinglijn, was van de partij.

Het stijlvolle duo bundelde hun krachten om een hele nieuwe collectie op poten te zetten en de Queen of Pop wist aan de reporters te vertellen dat ze erg trots is op wat haar tienerdochter hielp creëren. Ze vertelde aan Contactmusic: “Ze heeft een goed stijlgevoel en ik denk dat we mekaar aanvullen. Ik ben erg trots.” Lourdes voegde er nog aan toe: “ Er zijn zeker tegenstrijdigheden, maar het werkt omdat ze zo een fantastische stijl heeft.”

En zoals de meeste tieners met een trendy mama, neust Lourdes regelmatig in Madge’s kast om kleren te lenen, maar de schoenenkast gaat aan haar neus voorbij. “Het is zo vervelend dat mijn voeten haar schoenmaat hebben overgeslagen”, klaagde Lourdes tegen de journalisten.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *