Rocken in festivalstijl met JIM voor JBC!

JIM festivalcollectie voor JBC

De festivalzomer staat alweer voor de deur en bij jongerenzender JIM weten ze als geen ander hoe je uit de bol moet gaan op festivals, maar ook hoe de perfecte festivaloutfit eruit ziet en dat bewezen ze met hun eerste modecollectie bij JBC!

JIM pakt uit met een heuse festivalcollectie, die door de bekende VJ’s van de jongerenzender zelf gepromoot wordt. Zo halen Vincent Banic, Sean Dhondt, Eline De Munck en Jelle Van Dael hun beste poses boven om de no-nonsense collectie te showen.

Hoe je het best de festivalweide verovert? Volgens JIM doe je dat als meisje in korte jeansshort met topje en oversized shirt of fleurig zomerjurkje, waardoor alle ogen op jou gericht zijn! De stoere jongens kiezen dan best weer voor een bermuda in combinatie met geruit hemd of hippe sweater.

De outfits worden gepromoot onder het motto “De festivalweides onveilig maken!”. Is dat ook jouw plan voor deze zomer en wil je je nog een betaalbare nieuwe outfit aanschaffen voor het zover is? Neem dan alvast een kijkje op jbc.be en ontdek de collectie en de prijzen!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *