Er zit een kleurtje aan de ombre trend!

Een kleurtje aan de ombre trend

De ombre trend is allang geen vreemde meer in beautyland en tal van celebs werden al met de haarstijl gespot waarbij je haar geverfd is met een lichte(re) haarkleur, waar het vanaf de wortels van donker overloopt naar licht. Maar er staat alweer een nieuwe, kleurrijke variant klaar!

Haarspecialist Kevin Murphy kwam met de color bug aanzetten, waarmee je zelf een ombre coupe kan creëren en je dus geen uren in de kappersstoel moet spenderen. Wie hierbij een klassieke blonde of bruine ombre voor ogen heeft: think again! Het gaat hier wel degelijk om flashy kleurtjes à la roze, oranje of paars.

Wat heb je nodig? Haarlak, mousse en de color bug.

Aan de slag! Maak je haar eerst wat vettig met de mousse zodat de kleur beter zal blijven zitten. Neem dan de color bug en wrijf het door je lokken tot het product helemaal droog is. Als finishing touch, werk je af met een flinke dosis haarlak, zodat de kleur niet afgeeft op je kleren.

Ben je je gewaagde coupe beu? Een simpele wasbeurt volstaat om de kleur te verwijderen. Voor wie dus graag experimenteert, maar ook met een gerust hart wil kunnen teruggrijpen naar haar oude coupe, is dit ideaal!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *