Rituals verwent met stylisch en comfy homewear

Rituals verwent met stylisch en comfy homewear

Niets zo leuk dan thuiskomen na een drukke werkdag en je comfy homewear aantrekken. Als dit dan ook nog stylish kan, is het helemaal feest! Rituals speelt daar perfect op in met de nieuwe Spring Summer Soulwear collectie 2013.

In de collectie zien we soepel vallende tops, comfortabele jersey broeken, hooded sweaters en must-have basic shirts van zacht katoen met lycra. Stuk voor stuk übercomfy! Bovendien zijn de outfits niet alleen geschikt voor binnenshuis, maar zijn ze fashionable genoeg om er ook mee buiten te komen. Draag ze tijdens een wandeling door het park, thuis na een drukke werkdag of genietend van een schilderachtige zonsondergang op je favoriete vakantieadres. Met de superzachte en luxe outfits eindigt je avond in een prachtige ‘midsummer dream’…

De comfortabele basics zijn gemaakt van de beste kwaliteit stoffen, in combinatie met het mooiste garen. De klassieke kleuren navy,  clay, sand en off-white afgewisseld met de trendkleur ‘gooseberry’ maken de items makkelijk te combineren. Rituals Spring Summer Soulwear collectie 2013 is vanaf februari verkrijgbaar in alle Rituals winkels. Prijzen vanaf € 15,- tot € 59,-.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *