Hoodie Buddie: de ultieme muziekmatch!

Hoodie Buddie: de ultieme muziekmatch!

Ben jij zo’n muzieklover die altijd en overal naar muziek wilt luisteren? Dan vormt een Hoodie Buddies je ideale match om je muziekhonger te stillen!

Een Hoodie Buddies bedient je te allen tijde op je audiowenken doordat er in de touwtjes van de kap koptelefoontjes verwerkt zitten die je kan aansluiten op je iPod, die je vooraan in je trui kan dragen. Daarnaast zit er ook een microfoon in verwerkt zodat je zelfs handsfree kan bellen. Met deze muziektrui kan je dus overal ongestoord naar je favo songs luisteren. Handig, toch?

In Amerika zijn de truien al razend populair, ook onder de celebs. Zo werden Megan Fox en Katie Holmes al met de must-have gespot. Een Antwerpenaar merkte de Hoodie Buddies op en besloot de invoerrechten van de trui voor België te verwerven. Al 15 Belgische winkels kochten ze aan en vanaf maart zullen ze in de etalages liggen.

Bovendien kan je de trui gewoon in de wasmachine wassen en ook strijken zou geen probleem mogen vormen. Dit dankzij de ingebouwde technologie. Voor deze ideale muziekmatch tel je 79 euro neer.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *