Pure voetenverwennerij…

[smooth=id:39;]

Als we buiten kijken, lijkt de lente nog veraf, maar in onze hoofden duiken langzaam maar zeker de eerste waterige zonnestraaltjes op. Het is dan ook de hoogste tijd om te beginnen nadenken over welke stijl van schoenen we ons volgend seizoen willen aanschaffen.

StyleFever dook tussen de ‘new arrivals’ van grote schoenenmeesters als Manolo Blahnik en Christian Louboutin om de trends al even op te snuiven. Het goede nieuws is alvast dat de gladiatorentrend van vorige zomer terugkeert en je die sandalen van vorig jaar dusĀ  mooi kan recycleren. Ook de ballerina’s zijn zoals steeds populair. En ja, we mogen ook deze lente en zomer blijven vals spelen met kleine platformen die het dragen van hakken minder pijnlijk maken.

Opvallend is wel dat er in alle collecties heel veel zwarte schoenen zitten, handig dus om ook in het najaar door te dragen. Verder is de ‘nude look’ helemaal in. Alles in cognackleur, beige, licht grijs of transparant materiaal doet het bijzonder goed. Gelukkig zit er ook genoeg kleur in de lente/zomer 2010. Felblauw, gifgroen, helgeel en knalroze kunnen absoluut! En tot slot zitten er voor de echte glamgirls ook heel wat schoenen met een metallic look tussen.

Wij zetten 10 paar designerschoenen op een rijtje om al deze trends te schetsen. Met deze schoenen in je hoofd kan je gerust op jacht gaan naar enkele meer betaalbare modelletjes. Succes!

Kimley Briesen – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *