Prima ballerina!

Wil je graag hét perfecte paar ballerina’s op de kop tikken, die je outfit net die extra touch geven, terwijl pijnlijke voeten geen kans maken, maar krijg je een instant paniek aanval bij de gedachte dat je daarvoor de drukke winkelstraten zal moeten afschuimen om uiteindelijk dat perfecte paar te bemachtigen? Surf dan snel naar webboetiek Royal Ballerina en voel je koning te rijk!

Treedt vanuit je luie zetel binnen in de wondere wereld van de ballerina op deze webshop van Annick Claes en Tania Berkovitch. Hier kom je zonder twijfel aan je trekken want deze dames met hoog fashionistagehalte ontwierpen één elegant én comfortabel model, die ze in maar liefst 58 uitvoeringen lieten maken. Voor ieder wat wils dus!

Hoe kom je tot jouw droompaar? Simpel! Kies het gewenste materiaal, een trendy kleurtje en duidt de juiste maat aan en je krijgt meteen een selectie prima ballerina’s voorgeschoteld. Om geen fashionblunders te begaan en niet met winterkleuren de zomer tegemoet te stappen, kun je zelfs het seizoen aanduiden. Miskopen maken hier geen schijn van kans.

Je kan al een paar van deze must-have ballerina’s op de kop tikken voor €69 en de maten gaan van maat 35 tot 41. Geef je innerlijke shopaholic vrij spel en bestel er ineens een bijpassende sjaal bij voor €14. Surf dus maar snel naar www.royalballerinas.be en ontdek je ideale match!

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *