In shape met hip shapewear!

Corrigerend ondergoed is aan een heuse opmars bezig. Veel vrouwen komen er zelfs open voor uit dat ze shapewear dragen en dankzij de nieuwste collectie van Triumph ziet het er nog goed uit ook!

Het lingeriemerk komt aanzetten met hippe modellen in trendy kleurtjes, van roze strings met verstevigend voorfront naar hipsters die je buikvet zonder problemen in bedwang houden tot trendy jurkjes die voor een strak figuur zorgen. Je voelt je een stuk smaller en die vervelende bulten in strakke jurkjes zijn verleden tijd.

Vergeet miniscule strings en meet jezelf een gestroomlijnd lichaam aan. Wanneer de avond een spannende afloop kent, duik je snel nog even de badkamer in om je shapewear om te ruilen voor een sexy niemendalletje…

Ook op de rode lopers van Hollywood viert corrigerend ondergoed hoogtij! Geen enkele bekende fashionista waagt zich nog voor de inzoomlens van de paparazzi zonder dat alles strak verpakt zit en er geen ongewenste verrassingen kunnen opduiken. Dus gooi die schaamte overboord, hul je in hip shapewear en pronk er vol zelfvertrouwen op los!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *