Pimp je pumps met schoenenclips

Pimp je pumps met schoenenclips

Hoe tover je een standaard paar pumps in no time om tot een uniek en fashionable paar? Door er simpelweg enkele betoverende schoenenclips op te bevestigen!

Je hoeft heus niet elke keer naar de schoenenwinkel te rennen als er een fancy feestje voor de deur staat en jij wanhopig met je handen in je haar voor je schoenencollectie staat en het zweet je uitbreekt want je hebt geen chique schoenen om je outfit compleet te maken… Je pimpt gewoon een ‘oud’ paar schoenen met hippe schoenenclips en ‘you’re good to go’!

De juwelenclips toveren je klassieke paar pumps in een handomdraai om tot unieke pareltjes en maken ze party proof. Bovendien kan je ze zonder problemen ook weer verwijderen als je ze beu bent. Ze brengen ook absoluut geen schade toe aan je schoen of voeten aangezien ze zo plat zijn gemaakt dat je ze niet eens voelt zitten.

Van vintage geïnspireerd tot pin-up style of girly pareltjes en juwelen, het kan allemaal! Ballerina’s, pumps of zelfs teenslippers krijgen door de schoenenclips in een mum van tijd een hele nieuwe, en vooral originele look.

Surf dus maar snel naar girlygadgets.com.au en zorg ervoor dat alle jaloerse ogen op het volgende feestje op jou fashionable shoe’s gericht zijn!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *