Orgasme van hoge hakken?

Schoenengod Christian Louboutin deed een erg opmerkelijke uitspraak tijdens een interview met een Britse krant…Zo beweerde hij dat hoge hakken dragen zoals een orgasme is en hebben killerheels volgens hem een sterk effect op het vrouwelijke libido!

Louboutin, die in zijn collecties steevast met prachtige must-have exemplaren op de proppen komt, waar veel fashionista’s een moord voor zouden plegen, vertelde aan The Sunday Times: “De seksuele kant van een stiletto is de welving van de voetzool omdat vrouwen voeten diezelfde positie aannemen tijdens hun orgasme.”

Dat idee haalde hij bij een Franse academicus en hij lijkt zelf erg overtuigd van het principe. We kunnen niet ontkennen dat veel vrouwen bijna spontaan een orgasme krijgen bij de aanblik van een prachtig paar killerheels, maar door ze te dragen, lijkt ons sterk…Het levert vooral ook pijnlijke voeten op!

Maar volgens Louboutin aanvaarden vrouwen de pijnlijke gevolgen van hoge hakken met veel plezier: “Vrouwen spelen met het innerlijke karakter van de schoen, ze kunnen sexy, charmant, geestig en verlegen zijn met stiletto’s. Daarom vinden ze het fijn om pijnlijke schoenen te dragen.”

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *