Uitgroei-trend ook hip in Vlaanderen!

De ‘ombre’-haartrend vanuit Amerika, waarbij het lijkt alsof je met een vreselijke uitgroei rondloopt, maakt nu ook zijn intrede bij ons… Sommigen vinden het er maar raar uitzien, maar Vlaamse souldiva Sandrine Van Handenhoven is alvast overtuigd en vindt het vooral “supergraaf”!

In Hollywood pronken de bekende en modebewuste diva’s als Sarah Jessica Parker en Drew Barrymore al langer met deze coupe met twee kleuren, maar nu is de trend ook in Vlaanderen doorgebroken en menig BV staat al te springen om het uit te testen. Eén daarvan is zangeres Sandrine…

“Gewoon supergraaf, dat kapsel”, aldus de zangeres. “Ik had het een tijdje geleden bij iemand anders gespot en was er meteen wild van.”

‘Ombre’ is Frans voor schaduw en verwijst naar de donkere haarkleur vanboven op de kruin, die lichter wordt naar de haarpunten toe. Maar wie denkt dat je gewoon je haarkleur kan laten uitgroeien, heeft het mis, want er komt net iets meer bij kijken, zoals een fatsoenlijke verfbeurt bij de kapper!

Twijfel dus niet langer om je deze look eigen te maken, voor de trend helemaal doorbreekt en iedereen met een ‘ombre’-coupe rondloopt!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *