Ontdek Forever 21!

Forever 21 opent morgen de deuren van hun eerste Begische winkel in Brussel. Absoluut de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen want de keten is razend populair in de VS en belooft ook hier een succes te worden!

Forever 21 staat bekend om hun hippe collecties die vlotjes over de toonbank gaan met hun betaalbare prijzen. H&M en Zara zijn dus gewaarschuwd voor deze gedoogde tegenstander. Bovendien volgen ze het principe van ‘snelle mode’ en bieden ze dagelijks een veranderd aanbod aan van nieuwe producten.

De keten heeft al meer dan 480 winkels in Amerika en strijkt nu dus neer in ons belgenlandje om nog meer fans te veroveren. Na deze eerste winkel in Brussel, volgt er in augustus nog een tweede vestiging in Antwerpen.

Heb je dus nog geen plannen gemaakt voor zaterdag, zorg dan dat je bij de opening aanwezig bent want speciaal voor de opening worden er in Brussel kortingsbonnen uitgedeeld. Nog een leuk detail: wees er als de kippen bij want de eerste 500 bezoekers krijgen een cadeautje van de shop!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *