Do’s voor killerlegs!

Nu we eindelijk terug verlost gaan worden van de grijze en regenachtige dagen die de maand juli terroriseerden en we voor even terug kunnen genieten van de zon, wordt het weer tijd om wat extra aandacht te besteden aan onze benen want korte rokjes, shorts en jurkjes…Here we come!

Maar voor we onze benen terug tentoonstellen, kunnen we ze best nog even onder handen nemen zodat ze op en top in orde zijn om ermee te pronken. Wees gerust, er staan geen zware fitnessoefeningen op het programma, enkel een paar handige tips om je sexy legs te laten schitteren…

Scrubben is de boodschap! Met een goede scrub en hydraterende crème kom je al heel ver en ze vormen absolute toppers voor zijdezachte benen. Een goeie scheerbeurt op voorhand is een must!

Zelfbruiner heeft een verslankend effect en vlekjes of spataders worden ermee weggewerkt. Het is wel een uitdaging om de ideale zelfbruiner te vinden dus een serieuze speurtocht is aangeraden! Kies voor een extra touch voor eentje met glitter of glans.

Pumps in nudekleuren zorgen voor een verlangend effect en sleehakken maken je benen wederom slanker. We like! Schoenen met enkelbandjes maken je benen dan weer korter.

Ga voor shorts, jurkjes of broeken met een hoge taille, daardoor lijken je benen weer langer. Pluspunt: ook kleine buikjes worden hier mee verdoezeld!

En jurkjes en rokjes met een A-lijn tot boven of op je knieën zijn ideaal om je benen perfect te laten uitkomen.

Dus ladies, geef je benen een opknapbeurt en zet die sexy legs in de kijker!

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *