Old school met Palladium

Old school met Palladium

Ken jij de Palladium schoen nog en was je vroeger ook een heuse fan? Goed nieuws, want dit old school mode-icoon is helemaal back! Meer bepaald de PAMPA Boot variant die een extra ‘edge’ geeft aan je outfit en staat voor alles wat urban, rebels, ruig en tegelijkertijd technisch vernuft is.

Ook in de komende lente- en zomercollectie 2013 spotten we een knappe remake van de PAMPA Boot, die zich als ware kameleon elke opkomende trend weet aan te meten met verschillende must-have modellen. Voor ieder een Palladium, zo lijkt het wel!

STONEWASHED
Zowel de vrouwelijke als de mannelijke Pampa’s krijgen een afgewassen look. Sterke metaalkleuren in een destroyed kleedje. Perfect voor je urban look.

ARMY
Ontdek je stoere kant met de army look. De originele Pampa’s in army green of basic black. De Pampa Hi’s kregen er ook de nieuwe Indigo metal en de Peru bij.

PASTEL
Pastels scoren weer deze zomer! Zalmroze, lichtblauw of witte Pampa’s draag je onder je vrolijke zomerjurk.

NEON

Vrolijk en fel, zo vinden we in de lente-/zomercollectie veel neonkleuren terug. Voeg die nineties flair toe aan je outfit.

DIP & DYE

De schoenen lijken in een verfbad te zijn gestopt, waardoor ze een speels fade-effect krijgen.

Bovendien zitten deze lovely Shoes erg comfy en vormen ze ook een ideale voetenmatch voor een intensieve shopping- of citytrip. Maak dus snel je keuze (tip: check eerst de palladium sale) en pronken maar met deze knapperds!

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *