Najaar trends van 2018

De meteorologische najaar is al begonnen, dat betekent dat het sneller donker wordt en weer dikkere truien en jassen weer voor de dag moeten worden gehaald. Wellicht maakt het shoppen van nieuwe najaar en winter kleding wat minder erg en wellicht krijg je na het lezen van dit artikel juist zin in het najaar. In dit artikel lichten wij namelijk de leukste trends voor de herfst van 2018 uit.

Ruitjes

Wellicht viel het je al op in de zomer, namelijk geruite printjes. Dit najaar lijkt het ook weer een van de trends te worden, maar vooral in opvallende kleuren zoals geel. Daarnaast zijn er ook wat minder felle kleuren beschikbaar zoals wit en zwart geruite blazers en rokken.

Dierenprints

Naast de ruitjesprint is ook de dierenprint weer helemaal in. De panterprint is hierbij de favoriet, maar ook de zebra en de tijgerprint doen het goed dit najaar. Ga jij de show stelen met jouw dierenprint deze najaar?

Leer

De meest dominante stof van dit najaar is leer, maar dan ook alles in leer. Rokken, broeken, lerenjassen, dames tas leer en ga zo maar door. Dit hoeft echter niet perse zwart te zijn, maar denk bijvoorbeeld ook aan bordeauxrode of groen. Zoek jij nog een geschikte leren tas of riem? Neem dan eens een kijkje op Lederwarenwebshop.

Logo’s

Een andere opvallende trend voor dit najaar zijn logo’s, te zien op tassen, riemen, shirts en sweaters. Sommige zijn bijvoorbeeld volledig bedrukt met logo’s en dit zou voor sommige een beetje too much zijn, echter is een t-shirt met een logo erop natuurlijk wel erg leuk natuurlijk.

Satijn

De laatste opvallende trend voor deze najaar is satijn. Satijn is niet alleen een fijne gladde stof, maar het staat natuurlijk ook erg chic. We zien deze stof voornamelijk terug in jurken, rokken, maar ook sjaaltjes. Dit kan een mooie finishing touch van jouw outfit zijn.

En, ben jij al klaar voor het najaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *