Met hippe sneakers de winter in

Is het tijd om weer wat calorieën te verbranden en je al sportend uit te leven? Dan lukt dat nog net iets beter met de juiste outfit en nog belangrijker: het juiste schoeisel! En op die noodzaak wist Reebok wederom perfect in te spelen voor de wintercollectie 2011-2012 met hun Reebok Classic Lite schoen!

Deze lijn breidt een knap vervolg op de Ultra Light Sneaker collectie. Deze pareltjes zijn trouwens veel te mooi om te laten verslijten in de sportzaal, want met hun ultra fashionable design zijn ze ook ideaal om de hele dag in te vertoeven. Bovendien zijn ze zo licht als een pluimpje en daardoor super ‘comfy’, je voelt amper dat je iets aan je voeten hebt.

Maar onzichtbaar zijn ze zeker niet! Met hun retro design waardoor de eighties een comeback maken, loop je gegarandeerd in de kijker. De sneaker klassiekers werden in een nieuw en modern jasje gegoten. In de collectie spotten we drie modellen: Ex-o-Fit, NPC, Freestyle en de Classic Leather. Bij de kleuren zien we wit en zwart met een kleurrijke toets in de afwerking. Voor het materiaal werd er gekozen voor rijk leer in combinatie met suède.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *