Mary Katrantzou bij Topshop

sinds 17 februari hangt de nieuwe collectie van mary katrantzou bij topshop in de rekken

Wie Mary Katrantzou zegt, zegt opvallende prints en mode voor durvers. Als jij zo’n durver bent, raden we je aan zo snel mogelijk naar topshop.com te surfen of een reisje naar Londen te boeken, want nu kan ook jij er uitzien alsof je van de catwalk geplukt werd!

Vorig jaar ontwierp Katrantzou al een paar stukken voor Topshop, maar deze keer heeft de keten de eer om een 10-delige collectie van de ontwerpster in zijn rekken te mogen hangen. Sinds 17 februari haasten fashionista’s wereldwijd zich naar de Topshop website om een van de jurken, tops, broeken of sjaals te kunnen bemachtigen.

Zoals we dat van Katrantzou gewend zijn, heeft ook deze collectie alle kleuren van de regenboog en zijn bloemen en Oosterse elementen schering en inslag. Geen kleren voor grijze muizen dus!

Je zal trouwens je bankrekening niet helemaal moet plunderen om een van de kledingstukken te kunnen bemachtigen. Met prijzen die variëren tussen €48 en €422 is de collectie nog relatief betaalbaar. Het enige probleem is wel dat je razendsnel zal moeten zijn om nog iets te kunnen bestellen, want de kleren gaan als zoete broodjes over de toonbank!

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *